REFERENTIES

 • SoccerEvent I Sint Pancras

  SoccerEvent  I  Sint Pancras

   

  Deze organisatie werkt al jaren samen met SMP SportsCare. In samenwerking met team sport merk Jako levert SMP kleding en materialen. Alle kleding wordt door SMP bedrukt met een prachtig logo. Uniformiteit staat hoog in het vaandel bij deze organisatie.

 • De Waard Transport I Noord-Scharwoude

  De Waard Transport  I  Noord-Scharwoude


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Soccer Event

De inschrijving voor Soccer Event is begonnen. SMP levert ook dit jaar prachtige sport tenues voorzien van logo. Deze fantastische voetbaldagen zullen ook deze zomer op meerdere locaties plaatsvinden. Kijk snel op de site van soccer event. http://www.soccerevent.nl/