REFERENTIES

 • 3FM Serious Request

  De eindstand van 3FM Serious Request 2013 is uitgekomen op 12.302.747 euro! ON-GE-LOOFLIJK! Heel Nederland: bedankt!!!
  Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg hebben een week lang platen gedraaid voor 3FM Serious Request. Een week lang niet-eten voor de DJ's, heel Nederland in actie voor het Rode Kruis en heel veel goede muziek. Een fantastische week in Leeuwarden leverde een eindstand van 12.302.747 euro op!
   

 • Jack Wester Tegelwerken I Schagen

  Jack Wester Tegelwerken  I  Schagen


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Bedrijfskleding

Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Het verzorgen van de bedrijfskleding is een flinke klus. Wij nemen al uw zorgen over bedrijfskleding uithanden. Al uw werknemers kunnen komen passen zodat iedereen een pakket op maat krijgt. Eventueel kunnen wij een kleding stuk aan passen op de persoonlijke wensen van uw werknemer.