REFERENTIES

 • De Boomtoppers I Heerhugowaard

  De Boomtoppers  I  Heerhugowaard


  Deze leuke en gezellige vereniging werkt alweer een aantal jaren samen met SMP. Uniformiteit wilde de vereniging graag. Tijdens optredens allemaal het zelfde aan. Samen met SMP SportsCare is dat geweldig gelukt.
   

 • LSVV I Zuid-Scharwoude

  LSVV  I   Zuid-Scharwoude


  Deze prachtige vereniging achter de Kerk speelt in het geel blauwe Jako tenue. SMP verzorgt alle tenues voor de leden en levert alle trainingskleding en trainingsmaterialen. LSVV heeft en prachtige web shop waarin alles te verkrijgen is.
   

Bedrijfskleding

Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Het verzorgen van de bedrijfskleding is een flinke klus. Wij nemen al uw zorgen over bedrijfskleding uithanden. Al uw werknemers kunnen komen passen zodat iedereen een pakket op maat krijgt. Eventueel kunnen wij een kleding stuk aan passen op de persoonlijke wensen van uw werknemer.