REFERENTIES

 • Adriaan Holstschool | Bergen

  Adriaan Holstschool  |  Bergen

   

  SMP SportsCare en JAKO teamsport werken samen met heel veel scholen. Het leveren en bedrukken van sport tenues is een specialiteit van SMP. Wij komen op school om te passen met alle leerlingen. Wij leveren alle kleding inclusief bedrukkingen op naam en op maat af op school.En natuurlijk tegen de beste prijzen. Wij van SMP willen onze klant graag “ONTZORGEN”.

   

 • CAV Agrotheek I Wieringermeer

  CAV Agrotheek  I  Wieringermeer


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Bedrijfskleding   -   Aanvraagformulier

 
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen, opmerkingen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.