REFERENTIES

 • Turn Totaal Langedijk I Broek op Langedijk

  Turn Totaal Langedijk  I  Broek op Langedijk


  Deze prachtige club bestaat uit veel verschillende onderdelen. Turnen, Gym en dans is allemaal mogelijk. TTL heeft misschien wel de mooiste gratis club shop van Nederland. De mogelijkheden om kleding te laten bedrukken zijn ongekend via deze shop. Zeer zeker de moeite waard om eens naar te kijken.
   

 • polisport badminton | schagen

  polisport badminton  |  schagen

   

  Polisport Badminton is een vereniging waar men zowel recreatief als ook in competitie kan spelen.
  Zowel senioren als ook jeugdspelers van harte welkom. SMP en Polisport werken samen aan de toekomst voor de vereniging. SMP zorgt voor de kleding van de vereniging.
   

Bedrijfskleding

Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Het verzorgen van de bedrijfskleding is een flinke klus. Wij nemen al uw zorgen over bedrijfskleding uithanden. Al uw werknemers kunnen komen passen zodat iedereen een pakket op maat krijgt. Eventueel kunnen wij een kleding stuk aan passen op de persoonlijke wensen van uw werknemer.