REFERENTIES

 • Adriaan Holstschool | Bergen

  Adriaan Holstschool  |  Bergen

   

  SMP SportsCare en JAKO teamsport werken samen met heel veel scholen. Het leveren en bedrukken van sport tenues is een specialiteit van SMP. Wij komen op school om te passen met alle leerlingen. Wij leveren alle kleding inclusief bedrukkingen op naam en op maat af op school.En natuurlijk tegen de beste prijzen. Wij van SMP willen onze klant graag “ONTZORGEN”.

   

 • CAV Agrotheek I Wieringermeer

  CAV Agrotheek  I  Wieringermeer


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Care

Care; Verzorg je huid tijdens het sporten

De Care lijn bestaan uit drie producten; Beschermende voetcreme, Eelt en Kloven creme en Skin Protector. Deze producten zijn voor tijdens het sporten en verzorgt je lichaam tijdens het sporten.
Bekijk deze lijn en ontdek wat het voor jou kan betekenen.
 

Beschermende Voetcreme

Sporza Beschermende voetcrème is een verzorgende crème.

Eelt en Kloven Creme

Sporza Eelt & kloven crème verweekt de verharde huid en maakt deze zacht en soepel

Skin Protector

Sporza Skin protector beschermt de huid tegen kou, wind, zon en regen.