REFERENTIES

 • Zwembad de Bever I Sint Pancras

  Zwembad de Bever  I  Sint Pancras

   

 • Lief Langedijk

  Lief Langedijk is een initiatief van Martin en Marieke Neesen uit Langedijk. Betrokken bij de Langedijker Gemeenschap willen zij positief nieuws brengen over Langedijk.
   
  Het gaat daarbij om de actieve mensen die vele uren werk steken in allerlei organisaties en die vele leuke activiteiten organiseren. Maar ook de mensen die zich inzetten voor allerlei goede doelen zullen op deze website vermeld worden. En ook de Langedijker Cultuur zal niet worden vergeten.

Showergel actie   -   Extra inkomsten

EXTRA mogelijkheden voor nog meer inkomsten!
Een verfrissende manier van reclame!

Wellicht heeft u binnen uw vereniging een sponsor of zelfs een aantal sponsoren die u meekunt nemen op het etiket. Deze sponsoren betalen een betaalde bijdrage om op het etiket te mogen staan. Een leuke en ludieke manier van reclame maken voor een sponsor. En natuurlijk extra inkomen voor de vereniging.

WIE GING U VOOR?

KSV uit heerhugowaard haalde binnen 4 weken 3000,- op!

De voetbalvereniging KSV uit Heerhugowaard heeft middels de flessenactie 3000,- opgehaald. De E- en D-pupillen kregen de opdracht om minimaal per persoon 5 flessen te verkopen aan buren, familie en vrienden. Dit lukte en er werden totaal 1200 flessen verkocht á € 5,- per stuk. Ook kocht de verenging nog 50 extra flessen die verkocht werden in de kantine. De 3 beste verkopers werden door SMP Sportscare beloont met een trainingspak voorzien van club logo en initialen.