REFERENTIES

 • Sportservice Langedijk

  Sportservice Langedijk

  Praat je over sport in Langedijk dan kom je al snel bij Sportservice Langedijk terecht. Deze organisatie zorgt ervoor dat jong en oud uit de gemeente Langedijk in beweging blijven. SMP Sportscare heeft deze organisatie niet alleen van de benodigde bedrijfskleding voorzien maar sponsort ook de door Sportservice Langedijk georganiseerde Sportweek en  wandelvierdaagse.

 • sv DTS I Oudkarspel

  sv DTS  I   Oudkarspel


  De club van Langedijk speelt al jaren in het wit blauwe Hummel tenue. SMP levert alle kleding en materialen bij deze club. Daarnaast heeft DTS een prachtige gratis web shop.
   

Showergel actie   -   Extra inkomsten

EXTRA mogelijkheden voor nog meer inkomsten!
Een verfrissende manier van reclame!

Wellicht heeft u binnen uw vereniging een sponsor of zelfs een aantal sponsoren die u meekunt nemen op het etiket. Deze sponsoren betalen een betaalde bijdrage om op het etiket te mogen staan. Een leuke en ludieke manier van reclame maken voor een sponsor. En natuurlijk extra inkomen voor de vereniging.

WIE GING U VOOR?

KSV uit heerhugowaard haalde binnen 4 weken 3000,- op!

De voetbalvereniging KSV uit Heerhugowaard heeft middels de flessenactie 3000,- opgehaald. De E- en D-pupillen kregen de opdracht om minimaal per persoon 5 flessen te verkopen aan buren, familie en vrienden. Dit lukte en er werden totaal 1200 flessen verkocht á € 5,- per stuk. Ook kocht de verenging nog 50 extra flessen die verkocht werden in de kantine. De 3 beste verkopers werden door SMP Sportscare beloont met een trainingspak voorzien van club logo en initialen.