REFERENTIES

 • ABC'14 badminton | Almere

   

  ABC'14 badminton  |  Almere

   

  ABC’14 is een mooie badmintonclub met uitgebreide speelmogelijkheden. De club behoort met 16 teams tot een van de grootste competitiespelende verenigingen binnen de regio. Jako is de leverancier van alle kleding binnen deze fantastische club. SMP levert alles, van kleding tot verzorgingsmiddelen.

 • SoccerEvent I Sint Pancras

  SoccerEvent  I  Sint Pancras

   

  Deze organisatie werkt al jaren samen met SMP SportsCare. In samenwerking met team sport merk Jako levert SMP kleding en materialen. Alle kleding wordt door SMP bedrukt met een prachtig logo. Uniformiteit staat hoog in het vaandel bij deze organisatie.

Showergel actie   -   Extra inkomsten

EXTRA mogelijkheden voor nog meer inkomsten!
Een verfrissende manier van reclame!

Wellicht heeft u binnen uw vereniging een sponsor of zelfs een aantal sponsoren die u meekunt nemen op het etiket. Deze sponsoren betalen een betaalde bijdrage om op het etiket te mogen staan. Een leuke en ludieke manier van reclame maken voor een sponsor. En natuurlijk extra inkomen voor de vereniging.

WIE GING U VOOR?

KSV uit heerhugowaard haalde binnen 4 weken 3000,- op!

De voetbalvereniging KSV uit Heerhugowaard heeft middels de flessenactie 3000,- opgehaald. De E- en D-pupillen kregen de opdracht om minimaal per persoon 5 flessen te verkopen aan buren, familie en vrienden. Dit lukte en er werden totaal 1200 flessen verkocht á € 5,- per stuk. Ook kocht de verenging nog 50 extra flessen die verkocht werden in de kantine. De 3 beste verkopers werden door SMP Sportscare beloont met een trainingspak voorzien van club logo en initialen.