REFERENTIES

 • SV Dynamo | Ursem

  SV Dynamo  |  Ursem

   

  SV Dynamo is een vereniging uit Ursem waar SMP mee samenwerkt. De kleding en materialen worden door SMP geleverd van het merk Hummel. Naast kleding verzorgd SMP ook de club webshop voor Dynamo, ideaal om club kleding te kopen.

 • De Boomtoppers I Heerhugowaard

  De Boomtoppers  I  Heerhugowaard


  Deze leuke en gezellige vereniging werkt alweer een aantal jaren samen met SMP. Uniformiteit wilde de vereniging graag. Tijdens optredens allemaal het zelfde aan. Samen met SMP SportsCare is dat geweldig gelukt.
   

Showergel actie   -   Voordelen clubactie

EEN VERFRISSENDE MANIER om extra INKOMSTEN te generenen voor de club

Clubs en verenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. Verenigingen zijn belangrijk voor beweging, ontspanning en sociale contacten van miljoenen mensen in Nederland. Helaas hebben clubs en verenigingen het moeilijk in deze huidige tijden.

Wij van SMP Sportscare werken met heel veel verengingen samen. De showergel actie is bedacht om op een nieuwe, leuke en verfrissende manier extra geld te genereren voor uw clubkas. Het bijzondere aan de showergel fles is het etiket. Het etiket kan precies in de stijl van uw vereniging op maat gemaakt worden. Hiermee onderscheidt uw vereniging zich ten opzichten van alle andere verenigingen.

Wat zijn de voordelen?

 • De showergel is een cosmeticaproduct wat dagelijks gebruikt wordt.  
 • U als vereniging hoeft niet voor te financieren.
 • Showergel levert per saldo veel extra geld op voor de club.
 • Actie kan mogelijk meerdere keren in het jaar.
 • Vereniging bepaalt zelf hoe het etiket er uit komt te zien.  

De actie wordt voornamelijk gedaan met jeugdspelers uit de vereniging. Wij van SMP Sportscare zorgen voor inschrijfformulieren en flyers. Jeugdleden van de vereniging gaan op pad met de inschrijfformulieren en de flyers en proberen zoveel mogelijk showergel flessen te verkopen. (Om de jeugdleden extra te stimuleren bieden wij de 3 beste verkopers een prachtig trainingspak aan)

Na 1-2 weken verkopen van de flessen worden alle inschrijfformulieren ingeleverd bij een coördinator binnen de vereniging. Deze telt alle verkochten flessen bij elkaar op. Vervolgens worden de flessen besteld en 2-3 weken later afgeleverd bij de vereniging. De jeugdleden komen hun inschrijfformulieren en flessen ophalen en brengen deze bij de mensen langs.

Om het voor de verenging zo aantrekkelijk mogelijk te maken is een minimale afname van 1000 flessen vereist. De inkoop van de flessen met inhoud en specifiek etiket zijn dan per saldo zeer goedkoop. Hierdoor blijft er nog meer geld over voor de vereniging.