REFERENTIES

 • 3FM Serious Request

  De eindstand van 3FM Serious Request 2013 is uitgekomen op 12.302.747 euro! ON-GE-LOOFLIJK! Heel Nederland: bedankt!!!
  Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg hebben een week lang platen gedraaid voor 3FM Serious Request. Een week lang niet-eten voor de DJ's, heel Nederland in actie voor het Rode Kruis en heel veel goede muziek. Een fantastische week in Leeuwarden leverde een eindstand van 12.302.747 euro op!
   

 • Stichting Sport en Transplantatie I Dedemsvaart

  Stichting Sport en Transplantatie

  Stichting Sport en Transplantatie  bieden actieve sportbeoefening voor orgaangetransplanteerden op zowel recreatief als competitief nationaal en internationaal niveau.  Hierin maakt het bedrijf gebruik van professionele trainers. SMP Sportscare  levert aan deze deelnemers complete sportsetjes van Jako tegen de scherpste condities.  Op deze kleding, alsmede, de door ons gesponsorde kleding voor de trainers zijn voorzien van het Nierstichting en bedrijfslogo.

   

Over ons

Goede sportkleding is belangrijk voor sport gerelateerd onderwijs. Wij bieden als bedrijf een volledig verzorgd kledingpakket aan waar de leerlingen de meeste profijt bij hebben. Binnen ons bedrijf werken enkel mensen uit de sportwereld, wij weten dat goede sportkleding belangrijk is. Ons pakket is volledig aangepast aan de opleiding. Het pakket wat wij aanbieden, is altijd in overleg samengesteld met de opleiding.