REFERENTIES

 • VVS'46 I Spanbroek

  VVS'46  I   Spanbroek


  Een geweldige club uit Spanbroek. VVS en SMP zijn afgelopen jaar voor 6 jaar samen gegaan. In een samenwerking met Deventrade levert SMP de oranje/witte tenues. Daarnaast levert SMP alle kleding, ballen en materialen aan deze bijzondere club. VVS heeft speciaal voor haar leden een prachtige club web shop.
   

 • SDV Installatietechniek | Heerhugowaard

  SDV Installatietechniek  |  Heerhugowaard

   

  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven. Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.

   

Over ons

Goede sportkleding is belangrijk voor sport gerelateerd onderwijs. Wij bieden als bedrijf een volledig verzorgd kledingpakket aan waar de leerlingen de meeste profijt bij hebben. Binnen ons bedrijf werken enkel mensen uit de sportwereld, wij weten dat goede sportkleding belangrijk is. Ons pakket is volledig aangepast aan de opleiding. Het pakket wat wij aanbieden, is altijd in overleg samengesteld met de opleiding.