REFERENTIES

 • Stichting Sport en Transplantatie I Dedemsvaart

  Stichting Sport en Transplantatie

  Stichting Sport en Transplantatie  bieden actieve sportbeoefening voor orgaangetransplanteerden op zowel recreatief als competitief nationaal en internationaal niveau.  Hierin maakt het bedrijf gebruik van professionele trainers. SMP Sportscare  levert aan deze deelnemers complete sportsetjes van Jako tegen de scherpste condities.  Op deze kleding, alsmede, de door ons gesponsorde kleding voor de trainers zijn voorzien van het Nierstichting en bedrijfslogo.

   

 • A Sister's Hope

  A Sister's Hope werd gerealiseerd in de zomer van 2006 na drie jaar dromen en plannen te hebben gemaakt. De missie van onze stichting is om evenementen te organiseren waardoor we heel veel geld inzamelen voor onderzoek naar borstkanker, om goede voorzieningen te creëren voor een ieder met borstkanker en programma's te ontwikkelen en te verbeteren die op een betrouwbare manier diagnoses kunnen vaststellen. 
   
  Oprichtster Cathy Seabaugh: 'In februari 1999 kreeg ik het bericht dat mijn zus borstkanker had. Sindsdien ben ik betrokken bij de oprichting en uitvoering van verschillende zeer succesvolle borstkanker fundraising evenementen en campagnes in de USA. Ik heb 5 jaar lang verschillende breastcancer walks gelopen in Amerika, het was absoluut een uitdaging om mee te doen.' 
   
  The time arrived to do something more.

Over ons

Goede sportkleding is belangrijk voor sport gerelateerd onderwijs. Wij bieden als bedrijf een volledig verzorgd kledingpakket aan waar de leerlingen de meeste profijt bij hebben. Binnen ons bedrijf werken enkel mensen uit de sportwereld, wij weten dat goede sportkleding belangrijk is. Ons pakket is volledig aangepast aan de opleiding. Het pakket wat wij aanbieden, is altijd in overleg samengesteld met de opleiding.