REFERENTIES

 • v.v. Winkel I Winkel

  v.v. Winkel   I   Winkel


  In 2015 is een SMP een samenwerking aangegaan voor 6 jaar met deze mooie club. Samen met Deventrade is er een contract ontstaan voor deze groeiende vereniging. Een kledingspaarplan en een mooie club shop. SMP levert verder alles wat benodigd is bij deze vereniging.
   

 • PBT Beveiliging | Heerhugowaard

  PBT Beveiliging  I  Heerhugowaard


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Over ons   -   Wie zijn wij

 
Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. 
 
Ook hebben wij een fantastische clubactie waarbij de jeugdleden van uw vereniging via de verkoop van douchegel onder uw clubnaam en/of sponsornaam veel geld kunnen genereren. Zo brengen ze de vereniging op een leuke en sympathieke manier onder de aandacht in de buurt, plaats of regio. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging.
 
Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren. Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt. De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.