REFERENTIES

  • Pe Bruin Metselwerken I Oudkarspel

  • ATPI Events I Amsterdam

Over ons   -   Wie zijn wij

 
Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. 
 
Ook hebben wij een fantastische clubactie waarbij de jeugdleden van uw vereniging via de verkoop van douchegel onder uw clubnaam en/of sponsornaam veel geld kunnen genereren. Zo brengen ze de vereniging op een leuke en sympathieke manier onder de aandacht in de buurt, plaats of regio. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging.
 
Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren. Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt. De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.