REFERENTIES

 • HVA I Amsterdam

  HVA  I  Amsterdam


  Wij van SMP SportsCare helpen en denken ook graag mee met leerlingen van scholen die activiteiten organiseren. De overbekende introductie week, die op veel scholen plaats vindt. Verschillende kleuren shirts, polo’s en truien. Allen voorzien van leuke en creatieve logo’s. Tegen de scherpste prijzen leveren wij kleding inclusief bedrukkingen in alle kleuren.
   

 • De Geus Bouw I Broek op Langedijk

  De Geus Bouw  I  Broek op Langedijk


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.
   

Over ons   -   Wie zijn wij

 
Wij bieden een geheel verzorgd kledingpakket voor uw bedrijf.  SMP Sportscare heeft een zeer uitgebreide collectie waaruit u het pakket van uw eigen bedrijf samenstelt. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor uniformiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. 
 
Ook hebben wij een fantastische clubactie waarbij de jeugdleden van uw vereniging via de verkoop van douchegel onder uw clubnaam en/of sponsornaam veel geld kunnen genereren. Zo brengen ze de vereniging op een leuke en sympathieke manier onder de aandacht in de buurt, plaats of regio. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging.
 
Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren. Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt. De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.