CONTACT

Bedrijfskleding

 • Projob

  Projob Swedish workwear levert kwaliteit werkkleding aan SMP SportsCare.

   

  Sixton

  Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25 jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen.
  Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

   

 • Redbrick

  Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy. Ideaal voor op het werk én thuis.

   

  Grisport

  Grisport is een écht Italiaans merk en produceert wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Het begon in 1977 toen de eerste schoen voor wandelaars en vrijetijdsbesteding werd ontwikkeld. Comfort was het sleutelwoord tot succes. Door de jaren heen heeft Grisport zich enorm ontwikkeld en volgt het technologische ontwikkelingen op de voet.

   

 • Blaklader

  Blåkläder's motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, wat het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maakt. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. In onze nieuwe catalogus hebben wij een compleet nieuw assortiment vlamvertragende kleding voor mensen die werken met lasapparatuur en elektrische installaties.

   

  HARVEST

  Harvest levert SMP werk- en sportkleding.

 • Clique

  Clique artikelen vormen de kern van het promotionele assortiment. De uitgebreide collectie bevat naast standaard producten en materialen ook moderne producten voor elk seizoen.

  Lees meer >

  MASCOT

  MASCOT levert aan SMP werkkleding en veiligheidskleding van hoge kwaliteit. MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Onze werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben een en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. 

   

 • Jobman

  Jobman is het stoerste merk uit onze collectie. Het brede assortiment werkkleding is ontstaan en ontwikkeld in Zweden en heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring.

  Lees meer >

  Tricorp Workwear

  Met het merk TRICORP WORKWEAR bieden we werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Daar waar vereist voldoend aan de aller strengste normeringen.

  Lees meer >

 • Santino

  SANTINO heeft op maat en kleur afgestemde lijn in kleding, bij uitstek geschikt voor bedrijfskleding en promotioneel gebruik; SANTINO® kleding is uit voorraad leverbaar.

  Lees meer >

  Craft Bedrijfskleding

  Alles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Het speciaal door Craft ontwikkelde 3-lagen systeem heeft de unieke kwaliteit.

  Lees meer >