CONTACT

Sportkleding

 • Hummel Teamsport

  Al vele tientallen jaren vertegenwoordigd Deventrade het sportmerk Hummel met veel succes in de Benelux en is daarmee marktleider op het gebied van teamwear.

   

  Adidas

  Adidas verkopen aan ons tenniskleding en tennisschoenen.

 • Wilson

  Wilson is een internationaal bedrijf wat gespecialiseerd is op het gebied van tennis. Wilson levert aan SMP tennisballen van hoge kwaliteit. 

  Tecnifibre

  Tecnifibre leveren tennisballen van hoge kwaliteit aan SMP.

 • Arena Swimwear

  Arena levert SMP SportsCare hoge kwaliteit zwemkleding.

  Jako Teamsport

  JAKO AG is een Duits sportkledingbedrijf gevestigd in de Hollenbachwijk in Mulfingen, Baden-Württemberg. Jako biedt nu sportkleding en materialen voor de grote voetbal-, handbal-, basketbal-, ijshockey- en andere sportclubs aan.

  Lees meer >

 • Reece Australia

  Reece Australia is het sportmerk dat zich profileert op het gebied van Hockey, allround sportfashion en lifestyle kleding.

  Lees verder >

  Erima Teamsport

  ERIMA is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is.


  Lees meer >
   

 • Prince

  Prince is gevestigd in New Jersey (Verenigde Staten) en is een producent van artikelen voor de racket sport zoals squash, tennis en badminton.

  Lees meer >

  Craft Teamsport

  Craft kleding staat al jarenlang bekend om de uitstekende functionaliteit. De bekendste Craft kleding collecties zijn de thermokleding -met name Stay Cool en Active-, Craft fietskleding en Craft loopkleding.

  Lees meer >

   

 • Tretorn Tennisballen

  Ben je op zoek naar tennisballen? SMP Sportscare heeft een ruim assortiment tennisballen tegen gegarandeerd lage prijzen. Met als grote merk Tretorn.

  Lees meer >

  Dunlop Tennis

  Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets, domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.

  Lees meer >