REFERENTIES

 • ABC'14 badminton | Almere

   

  ABC'14 badminton  |  Almere

   

  ABC’14 is een mooie badmintonclub met uitgebreide speelmogelijkheden. De club behoort met 16 teams tot een van de grootste competitiespelende verenigingen binnen de regio. Jako is de leverancier van alle kleding binnen deze fantastische club. SMP levert alles, van kleding tot verzorgingsmiddelen.

 • SoccerEvent I Sint Pancras

  SoccerEvent  I  Sint Pancras

   

  Deze organisatie werkt al jaren samen met SMP SportsCare. In samenwerking met team sport merk Jako levert SMP kleding en materialen. Alle kleding wordt door SMP bedrukt met een prachtig logo. Uniformiteit staat hoog in het vaandel bij deze organisatie.

Scholen   -   Hoe gaan wij te werk

Vanaf het moment dat u ons een email stuurt, met de aanvraag van de eerste offerte tot aan de laatste na bezorging, regelen wij alles. Wij nemen u als school al het werk uit handen. Dit onderscheidt ons met andere leveranciers. Wij komen bij u op school voor de pas-dagen.  Wij leveren op de school zelf. Net zoals de nabestellingen komen wij persoonlijk bij u op school afleveren. Dit is allemaal in het voordeel van de leerling zodat deze niet achter zijn of haar kleding aan hoeft.