REFERENTIES

 • SVW'27 I Heerhugowaard

  SVW'27  I   Heerhugowaard


  Een mooie grote club uit Heerhugowaard. Met Jako teamsport is er de afgelopen periode een begin gemaakt aan nieuwe uniformiteit. SMP en SVW werken samen aan de toekomst voor de vereniging en dan vooral voor alle leden. De nieuwste Jako lijnen zijn hier en daar al zichtbaar. De komende jaren zal dit verder uitgebouwd worden middels een prachtige nieuwe club web shop. SVW en SMP hebben de intentie uitgesproken om op lange termijn te gaan samenwerken.
   

 • LSVV I Zuid-Scharwoude

  LSVV  I   Zuid-Scharwoude


  Deze prachtige vereniging achter de Kerk speelt in het geel blauwe Jako tenue. SMP verzorgt alle tenues voor de leden en levert alle trainingskleding en trainingsmaterialen. LSVV heeft en prachtige web shop waarin alles te verkrijgen is.
   

Scholen   -   Hoe gaan wij te werk

Vanaf het moment dat u ons een email stuurt, met de aanvraag van de eerste offerte tot aan de laatste na bezorging, regelen wij alles. Wij nemen u als school al het werk uit handen. Dit onderscheidt ons met andere leveranciers. Wij komen bij u op school voor de pas-dagen.  Wij leveren op de school zelf. Net zoals de nabestellingen komen wij persoonlijk bij u op school afleveren. Dit is allemaal in het voordeel van de leerling zodat deze niet achter zijn of haar kleding aan hoeft.