REFERENTIES

 • VV Grashoppers I Hoogwoud

  VV Grashoppers  |  Hoogwoud

   

  Een mooie vereniging waar SMP mee samenwerkt. Jako is de leverancier van alle kleding binnen deze club. SMP levert alles, van kleding tot ballen, van verpakkingsmaterialen tot doel netten. Grashoppers heeft in samenwerking met SMP een prachtige webshop. 

 • P. Bruijn Installatietechniek I Heerhugowaard

  P. Bruijn Installatietechniek  I  Heerhugowaard


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.

Showergel actie

Op een ludieke manier geld verdienen!
Een verfrissende clubactie

Sponsor acties en grote club acties zijn alom bekend bij clubs en verenigingen om extra geld te genereren voor de clubkas. Voor iedere vereniging natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

SMP Sportscare heeft  een sponsoractie voor uw club of vereniging bedacht. Een speciale showergel actie, waarbij het etiket op de fles in de stijl van de vereniging wordt gemaakt. Met de verkoop van deze showergel flessen wordt er over het algemeen heel veel extra gegenereerd voor de clubkas. Omdat dit product bijna dagelijks gebruikt wordt kan onze actie meerdere keren per jaar herhaald worden. In de bijlage vindt u een uitleg hoe onze showergel actie werkt.

EEN VERFRISSENDE MANIER OM EXTRA INKOMSTEN TE GENERENEN VOOR DE CLUB

Clubs en verenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. Verenigingen zijn belangrijk voor beweging, ontspanning en sociale contacten van miljoenen mensen in Nederland. Helaas hebben clubs en verenigingen het moeilijk in deze huidige tijden.

Wij van SMP Sportscare werken met heel veel verengingen samen. De showergel actie is bedacht om op een nieuwe, leuke en verfrissende manier extra geld te genereren voor uw clubkas. Het bijzondere aan de showergel fles is het etiket. Het etiket kan precies in de stijl van uw vereniging op maat gemaakt worden. Hiermee onderscheidt uw vereniging zich ten opzichten van alle andere verenigingen.