REFERENTIES

 • v.v. Nieuwe Niedorp I Nieuwe Niedorp

  v.v. Nieuwe Niedorp  I   Nieuwe Niedorp


  Een mooie dorpsclub waar SMP al heel lang mee samenwerkt. Samen met leverancier Deventrade is SMP leverancier van alle kleding en materialen. Nieuwe Niedorp heeft een mooie gratis club shop waar de leden alles kunnen kopen.
   

 • RELAY Volleybal I Noord-Scharwoude

  RELAY Volleybal  I   Noord-Scharwoude


  Een mooie club uit Langedijk die dit jaar een langdurige samenwerking zijn aangegaan met SMP. Nieuwe mooie club kleuren, een gratis web shop en een mooi contract met team sport leverancier Deventrade. Middels een aantal sponsoren is de jeugd voorzien van een prachtig nieuw tenue in het oranje en donkerblauw. Alle kleding bedrukt door SMP SportsCare.
   

Sporza

Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren.


Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt.
De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.