REFERENTIES

 • HVA I Amsterdam

  HVA  I  Amsterdam


  Wij van SMP SportsCare helpen en denken ook graag mee met leerlingen van scholen die activiteiten organiseren. De overbekende introductie week, die op veel scholen plaats vindt. Verschillende kleuren shirts, polo’s en truien. Allen voorzien van leuke en creatieve logo’s. Tegen de scherpste prijzen leveren wij kleding inclusief bedrukkingen in alle kleuren.
   

 • Oostvaarder College I Almere

  Oostvaarder College  I   Almere


  SMP SportsCare en JAKO teamsport werken samen met heel veel scholen. Het leveren en bedrukken van sport tenues is een specialiteit van SMP. Wij komen op school om te passen met alle leerlingen. Wij leveren alle kleding inclusief bedrukkingen op naam en op maat af op school.En natuurlijk tegen de beste prijzen. Wij van SMP willen onze klant graag “ONTZORGEN”.

Sporza

Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren.


Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt.
De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.