REFERENTIES

 • ROC Sport & Bewegen | Zaandam

  ROC Sport & Bewegen  |  Zaandam

   

  SMP SportsCare en JAKO teamsport werken samen met heel veel scholen. Het leveren en bedrukken van sport tenues is een specialiteit van SMP. Wij komen op school om te passen met alle leerlingen. Wij leveren alle kleding inclusief bedrukkingen op naam en op maat af op school.En natuurlijk tegen de beste prijzen. Wij van SMP willen onze klant graag “ONTZORGEN”.

 • Hugo Boys I Heerhugowaard

  Hugo Boys  I   Heerhugowaard


  Een dorpsclub uit Heerhugowaard Noord. SMP werkt al jaren prettig samen met deze vereniging. De kleding en materialen worden door SMP geleverd van het merk Hummel/Deventrade. De oranje witte club shop is voor de leden van de vereniging ideaal om speciale clubkleding te kopen.
   

Sporza

Sporza Active Care is ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit een passie voor sport en gedreven door de wens om sporters beter te laten presteren.


Als sporter wil je in beweging blijven en niet gehinderd worden door blessures, huidproblemen of andere ongemakken. Sporza biedt optimale verzorging voor elk type sporter waardoor je het beste uit jezelf haalt.
De producten van Sporza zijn van topkwaliteit en bevatten hoge percentages actieve werkstoffen; effect is het enige dat telt.