REFERENTIES

 • Buitenhout College I Almere

  Buitenhout College  I   Almere


  SMP SportsCare en JAKO teamsport werken samen met heel veel scholen. Het leveren en bedrukken van sport tenues is een specialiteit van SMP. Wij komen op school om te passen met alle leerlingen. Wij leveren alle kleding inclusief bedrukkingen op naam en op maat af op school.En natuurlijk tegen de beste prijzen. Wij van SMP willen onze klant graag “ONTZORGEN”.

 • v.v. Winkel I Winkel

  v.v. Winkel   I   Winkel


  In 2015 is een SMP een samenwerking aangegaan voor 6 jaar met deze mooie club. Samen met Deventrade is er een contract ontstaan voor deze groeiende vereniging. Een kledingspaarplan en een mooie club shop. SMP levert verder alles wat benodigd is bij deze vereniging.
   

Teamsport

Elke vereniging is verschillend. Daarom leggen wij bij uw vereniging een op maat gemaakt totaalpakket neer.  SMP Sportscare levert teamsportkleding, trainings- en wedstrijd materialen. SMP Sportscare verzorgt sportclinics en sportdagen, sponsoravonden , gratis website, diverse clubacties en verdere alle benodigdheden op maat gemaakt voor de club of vereniging.

Wij leveren bekende merken zoals JAKO, Hummel en onder andere Masita. Ook verzorgen wij de bedrukking van u kleding. Bovendien kunnen wij ten alle tijden de benodigdheden zeer scherp aanbieden. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit en service om uw wensen te verwezenlijken en u, als vereniging, een professionele uitstraling te geven.Showergel Actie
Ook hebben wij een fantastische clubactie waarbij de jeugdleden van uw vereniging via de verkoop van showergel onder uw clubnaam en/of sponsornaam veel geld kunnen genereren. Zo brengen ze de vereniging op een leuke en sympathieke manier onder de aandacht in de buurt, plaats of regio. Leden van uw vereniging gaan op pad om showergel met clubnaam en/of sponsornaam te verkopen. De actie geeft dus de mogelijkheid om extra geld te genereren voor de vereniging.

 

Bedrukking in eigen huis
SMP Sportscare heeft tevens de mogelijkheid om de teamkleding met sponsoring te laten bedrukken. Met een goed werkend voorraad-systeem kunnen wij u altijd direct van dienst zijn. Met een eigen inlogcode kunt u zelf door de webshop gaan en uw kleding of materialen uit kiezen. De geschiedenis van uw aankopen blijven bestaan zodat u de volgende keer gemakkelijk een bestelling kan plaatsen.

 

SMP sponsoring
SMP Sportscare wil graag u als vereniging van dienst zijn door middel van bal- en bordsponsoring om de wederzijdse samenwerking te bevorderen. Hierbij genereren wij voor u inkomsten wat interessant is voor de vereniging.
 

 

SMP clinics en voetbaldagen
Door middel van het verzorgen van sportclinics en sportdagen voor de jeugdleden worden inkomsten gegenereerd die naar de vereniging gaan. De sportclinics en -dagen kunnen gegeven worden in de sport waarin uw vereniging is gespecialiseerd. De sportclinics kunnen verzorgd worden op een woensdagmiddag waar vaak de jeugdleden van de verenigingen vrij zijn van school en dus de mogelijkheid hebben mee te doen aan de clinics. De clinics worden geleid door gediplomeerde trainers met daarbij een speciale gast die bekend is voor de jeugd wat het nog aantrekkelijker maakt om mee te doen met de verzorgde clinics van SMP Sportscare.
 

Clubshop
Tegenwoordig is een website, en een daarbij behorende webshop, niet meer weg te denken bij een vereniging. Wij kunnen voor uw vereniging een website met daarbij horende webshop op maat aanbieden. Geheel kosteloos wordt u als vereniging bediend. Hierbij verzorgen wij het beheer van de webshop en afhandeling en leveringen van de bestellingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een groot aantal artikelen uit ons assortiment volledig te personaliseren. Daarbij moet u denken aan een naam, nummer en bijvoorbeeld het clublogo op een trainingspak. Als beloning voor het vertrouwen in SMP Sportscare ontvangt de club ook nog eens een percentage van iedere transactie jaarlijks op haar rekening gestort. Hiermee willen wij de clubs een handje helpen om zo de financiële positie te verbeteren.