REFERENTIES

 • VV Grashoppers I Hoogwoud

  VV Grashoppers  |  Hoogwoud

   

  Een mooie vereniging waar SMP mee samenwerkt. Jako is de leverancier van alle kleding binnen deze club. SMP levert alles, van kleding tot ballen, van verpakkingsmaterialen tot doel netten. Grashoppers heeft in samenwerking met SMP een prachtige webshop. 

 • SoccerEvent I Sint Pancras

  SoccerEvent  I  Sint Pancras

   

  Deze organisatie werkt al jaren samen met SMP SportsCare. In samenwerking met team sport merk Jako levert SMP kleding en materialen. Alle kleding wordt door SMP bedrukt met een prachtig logo. Uniformiteit staat hoog in het vaandel bij deze organisatie.

Teamsport   -   Bedrukkingen

SMP Sportscare heeft al jaren ervaring met het bedrukken van kleding. Wij voorzien al uw kleding van eventuele bedrukking. Dit kan een logo, een tekst of een sponsor zijn, wij doen dit voor particulieren, teams of hele verenigingen. Wij kunnen uw wensen op het gebied van bedrukkingen aanbrengen op kleding. Wij gebruiken hoge kwaliteit materialen bij de bedrukking van de kleding, zodat de bedrukking ook bij wasbeurten blijft zitten. Kwaliteit en service staan bij SMP Sportscare voorop.

Een overzicht van de soorten bedrukkingen:

TNF transfers
Deze transfers zijn gemaakt op waterbasis (Pvc-Vrij). De TNF transfers geeft een fraaie gladde opdruk die kan worden toegepast op veel verschillende soorten textiel. De TNF Transfers maakt het mogelijk een logo of tekst eenvoudig aan te brengen op een textiel ondergrond van katoen, polyester, lycra en grove nylon. De krachtige intprint zet zich onuitwisbaar vast in de stof, is kleur vast.

TNF Sublimatie Transfers
Sublimatie logo’s worden digitaal op een papier drager geprint. De hierdoor ontstane transfers worden overgezet d.m.v. een transferpers. Tijdens het aanbrengen wordt de inkt(vaste stof) omgezet in een gas welke de textiel zal in kleuren. Sublimeren is alleen mogelijk op witte en licht gekleurde textiel van nylon, dralon, lycra of polyester. Hoe hoger het aandeel kunststof hoe briljanter de kleuren zullen overkomen. Met sublimatie zijn zeer fraaie full colour afbeeldingen te realiseren.

TNF Flock Transfers
TNF Flock Transfers zijn gemaakt van hoogwaardig flock materiaal, met een flock dikte van 0.3 mm hoog. Vanwege zijn fluwelen look & feel geeft de TNF Flock Transfer de bedrukking een luxe uitstraling mee. De transfers kunnen op allerlei materialen bedrukt worden met een uitzondering van waterafstotende materialen zoals Nylon, Nylonbeaver en Waxproducten.
Toepassing: Katoen, polyester, lycra, linnen en canvas.

TNF Digitale Transfers
Bij kleinere bedrukkingsopdrachten waarbij meerdere kleuren zijn vereiste biedt de TNF Full Colour Transfer een ideale oplossing. Deze mooie full colour print kent bovendien een razendsnelle levertijd van enkele dagen. Op veel textiel soorten mogelijk incl. nylontextiel.

TNF Geborduurde Emblemen en Badges
Geborduurde badges, bedrijfslogo’s emblemen, insignes voor beveiliging, bedrijfskleding, uniformen, sport verenigingen, scouting, judoclubs etc. zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en afmetingen. De geborduurde badges en emblemen geven uw bedrijf-, sportkleding en promotiekleding een professionele uitstraling. U kunt de geborduurde badges en emblemenwaar u maar wilt. De hoogwaardige lijm laag zorgt voor een optimale hechting en zeer eenvoudig aanbrengen middels de transferpers.

TNF Geweven Emblemen en Badges
Naast borduren kan The Number Factory BV uw emblemen en badges ook weven. Deze techniek is vooral intressant voor gedetailleerde ontwerpen die om die reden niet op de traditionele manier geborduurd worden. Deze werkwijze is uitermate geschikt voor grote aantallen, hierbij kunt u denken aan merkemblemen en Badges. Geweven emblemen en badge worden voornamelijk gemaakt wanneer het ontwerp van het embleem of badge te gedetailleerd is om te borduren, met de weeftechniek kunnen we kleine details perfect weergeven. Deze emblemen en badge kunnen met of zonder een omgezoomde rand worden gemaakt.

Eigen Plotter SMP
Wij maken zelf ook gebruik van een zogenoemde ‘plotter’ dit is een uitvoeringsapparaat waarmee technische tekeningen worden getekend op sportflex. Sportflex is het materiaal wat op sportshirtjes worden gedrukt met bijvoorbeeld de clublogo’s, sponsors en nummering.

Deze machine hebben wij tot onze beschikking. Hierdoor is het voor ons heel snel en eenvoudig om u eigen naam of logo op de kleding te drukken.