REFERENTIES

 • P. Bruijn Installatietechniek I Heerhugowaard

  P. Bruijn Installatietechniek  I  Heerhugowaard


  SMP Sportscare onderscheid zich in de samenwerking met bedrijven.Passen op locatie of in onze showroom, een bedrijfskleding web shop speciaal gemaakt voor het bedrijf, wij denken graag mee. Grote aantallen, kleine aantallen, wij leveren en bedrukken 1 op 1. Bedrijven hoeven nooit meer voorraad te hebben. Prijs en kwaliteit zijn bij SMP zeer belangrijk. Samen met het bedrijf bepalen we voor welke kledingstukken er gekozen wordt. Personeel moet zich prettig voelen in de bedrijfskleding, wij willen daar voor zorgen.

 • polisport badminton | schagen

  polisport badminton  |  schagen

   

  Polisport Badminton is een vereniging waar men zowel recreatief als ook in competitie kan spelen.
  Zowel senioren als ook jeugdspelers van harte welkom. SMP en Polisport werken samen aan de toekomst voor de vereniging. SMP zorgt voor de kleding van de vereniging.
   

Teamsport   -   Gratis clubshop

Tegenwoordig is een website, en een daarbij behorende webshop, niet meer weg te denken bij een vereniging. Wij kunnen voor uw vereniging een website met daarbij horende webshop op maat aanbieden. Geheel kosteloos wordt u als vereniging bediend.

Wij leveren gratis een professionele clubshop aan diverse soorten clubs en verenigingen. Hierbij verzorgen wij het beheer van de webshop en afhandeling en leveringen van de bestellingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een groot aantal artikelen uit ons assortiment volledig te personaliseren. Daarbij moet u denken aan een naam, nummer en bijvoorbeeld het clublogo op een trainingspak. Als beloning voor het vertrouwen in SMP Sportscare ontvangt de club ook nog eens een percentage van iedere transactie jaarlijks op haar rekening gestort. Hiermee willen wij de clubs een handje helpen om zo de financiële positie te verbeteren.

 

Voordelen

1.   Personaliseren van Clubkleding
Door middel van de Personaliseer-Configurator© is het mogelijk om diverse clubkleding een persoonlijke identiteit mee te geven. Het is mogelijk om op diverse kleding onder andere een rugnummer, initialen, naam en clublogo toe te voegen. Hierdoor wordt het aanschaffen van mooie clubkleding nog leuker en makkelijker.

2.   Professionele webshop
De Gratis Clubshop is een webshop met een zeer professionele uitstraling die het clubgevoel omarmd. De clubshops bevatten alle onderdelen die een goede webshop zou moeten bevatten. Hierdoor wordt de omzet, en daarmee de inkomsten voor vereniging, geoptimaliseerd.

3.   Social Media
Doormiddel van het integreren van diverse Social Media platformen is het mogelijk om uw clubshop goed onder de aandacht te brengen op het internet. Al uw bezoekers kunnen zowel de webshop als hun gepersonaliseerde clubartikelen delen op hun persoonlijke social media pagina's.

4.   Gratis
Voor het gebruik van de professionele webshop betaald de vereniging 0 euro. De vereniging krijgt dan een deel van de opbrengsten zonder dat dit de vereniging iets kost. Gratisclubshop.nl verzorgt zowel de hosting, updates, als het onderhoud van de Gratis Clubshop.


Opbrengsten

1.  Van iedere transactie gaat een percentage naar de club
Bij iedere transactie ontvangt de vereniging een percentage van de totaalsom. Dit kan al snel oplopen tot een leuke bron van inkomsten voor de club.
 

Wilt u meer weten over de mogelijke opbrengsten voor uw club? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek waarbij wij u informeren over de mogelijkheden voor u vereniging.